puz-ul pentru mall-ul de la shopping city sibiu, amânat. remodelarea începe în ianuarie 2018
Shopping City va avea două nivele și o înălțime de 30 de metri, dar și o parcare supraterană

Documentația depusă de către cei de la NEPI pentru remodelarea galeriilor comerciale de la Shopping City Sibiu a fost amânat și urmează să fie repus în discuție cel mai probabil la ședința de Consiliu Local din octombrie. Remodularea propriu zisă începe în ianuarie 2018.

Viitorul mall din cadrul Shopping City Sibiu va prinde contur cu adevărat doar în primăvara anului viitor. Proiectul pentru aprobarea PUZ-ului centrului comercial va fi repus în discuție la ședința ordinară din luna octombrie de la Consiliul Local Șelimbăr. Acesta a fost retras de pe ordinea de zi pentru mici completări. Surse apropiate Shopping City Sibiu au explicat pentru ordesibiu.ro, că proiectul de remodelare nu va fi afectat pentru că lucrările vor începe doar după sărbătorile de iarnă. De altfel comercianții au fost puși în temă cu aceste lucruri.puz-ul pentru mall-ul de la shopping city sibiu, amânat. remodelarea începe în ianuarie 2018

Ce de schimbă la Mall
Centrul comecial Shopping City Sibiu va fi remodelat în totalitate. În locul galeriilor comerciale de acum, se va ridica un Mall în adevăratul sens al cuvântului, structurat pe două nivele și cu o înălțime maximă de 30 de metri. Cei de la NEPI se angajează conform memoriului pentru planul urbanisitic zonal depus la Primăria Șelimbăr, la realizarea de parcări supraterane, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare, amplasare post trafo, branșare la utilități, organizare de şantier şi amenajare accese.

puz-ul pentru mall-ul de la shopping city sibiu, amânat. remodelarea începe în ianuarie 2018
Parcarea din zona Carrefour și Auchan va fi ușor reconfigurată

”Prin documentația prezentă se analizează posibilitatea extinderii corpului C1 prin crearea de noi spații comerciale, terasă, spații tehnice etc. și un spașiu destinat cinematografului, la etaj. Înălțimea existentă a construcției C1 este de Parter înalt, 15m, iar prin propunerea de extindere și supraetajare se prevede atingerea unei înălțimi maxime de 30m în zona de cinema”, se arată în documentația pentru obținerea PUZ-ului pentru viitorul Mall.

Ultima oră

Comentariul meu