peste cincizeci de expozanţi și mii de locuințe de vânzare doar la târgul imobiliar, construcţii şi amenajări din sibiu

TIS2017 revine în toamnă cu o nouă ediţie, care aduce sibienilor ofertele dezvoltatorilor imobiliari locali precum şi expozanţi din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare, instituţiilor financiar-bancare şi firme care reprezintă domenii conexe.

„Targul Imobiliar, construcții și amenajări Sibiu este mai mult decat un eveniment expozitional. Este un eveniment de socializare, networking si in acelasi timp o platforma de dezvoltare a comunitatii de afaceri locale.

peste cincizeci de expozanţi și mii de locuințe de vânzare doar la târgul imobiliar, construcţii şi amenajări din sibiu Pentru asta am pregatit in cadrul TIS2017- Ediția nr.2, o serie de workshop-uri despre design interior, negociere in imobiliare şi promovarea afacerii. Participarea la aceste prezentari/workshop-uri din cadrul TIS2017 va fi gratuita pentru toti vizitatorii care aleg să ne treacă pragul” a declarat Ioana Aldea, manager TIS.

peste cincizeci de expozanţi și mii de locuințe de vânzare doar la târgul imobiliar, construcţii şi amenajări din sibiu

Expozanti la Târgul Imobiliar, construcții și amenajări Sibiu 2017 – Ediția a 2-a:
• Ansambluri rezidentiale;
• Furnizori materiale de constructii;
• Prestatori servicii amenajări interioare si exterioare;
• Institutii financiar-bancare, consultanti în domeniu;
• Agentii imobiliare;
• Servicii conexe;peste cincizeci de expozanţi și mii de locuințe de vânzare doar la târgul imobiliar, construcţii şi amenajări din sibiu

Evenimentul va avea loc la Redal Expo, in perioada 19-22 Octombrie (joi-duminică) iar accesul vizitatorilor va fi liber. Eveniment organizat de Sibiu Expo & Events.

 

Ultima oră

Comentariul meu