weekend cu multe evenimente frumoase la sibiu. astra film festival îl domină

Week-end-ul care urmează este unul călduros, așa că voia bună este asigurată din start. Evenimentele organizate în oraș nu fac altceva decât să completeze starea de relaxare. Așa că petreceți sau vizitați…în oraș sunt pregătite de toate!

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.weekend cu multe evenimente frumoase la sibiu. astra film festival îl domină

Poftiți la Astra Film Festival
Anul acesta, AFF revine cu a doua ediție a secțiunii intitulate VIITORUL E AZI, special dedicată noilor formate de documentar. Publicul festivalier va avea ocazia să vizioneze o selecție amplă de proiecte documentare situate în realitatea virtuală, dar și proiecții special prezentate în cinematograful dom, în cel mai variat și bogat program de cinema virtual, o experiență unică în România.În domeniul realității virtuale și al videoului 360 noutățile constau, pe lângă dezvoltarea sistemelor mai eficiente și accesibile, în diversitatea și utilitatea aplicațiilor acestor tehnologii inovatoare în lumea reală. Aceste noi tendințe vor putea fi experimentate în cadrul AFF. Detalii AICI.

Festivalul de hand made Creative Buzz are loc la Forumul German, așa că acum este momentul să cumpărați ceva inedit, pentru voi sau pentru un cadou. Ce se găsește timp de trei zile la Festival, aflați de aici. weekend cu multe evenimente frumoase la sibiu. astra film festival îl dominăFestivalul Tânăr de la Sibiu se încheie în acest week-end. Pentru ultimele zile sunt pregătite zeci de spectacole, niciunul de ratat. Programul complet și detalii despre spectacole, aici.

Constantin Chiriac va intra în dialog cu Jean-Guy Lecat vineri, de la ora 18, la Librăria Habitus. Jean-Guy Lecat sau „Monsieur Space” cum îl numea Peter Brook, s-a devotat întru totul transformării de spații pentru spectacole și a conceput, alături de alți arhitecți și oameni de teatru, aproximativ 200 de spații de joc, în 25 de ani. La Sibiu se va discuta despre cum ajunge un spațiu să devină o scenă, noul teatru, Fabrica de cultură și viitorul sediu al Departamentului de Artă Teatrală.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar la finalul evenimentului publicul are posibilitatea să îi abordeze pe cei doi vorbitori, în sesiunea de întrebări și răspunsuri.weekend cu multe evenimente frumoase la sibiu. astra film festival îl domină

”Variațiunile Goldberg” este concertul de pian de vineri seara, de la ora 19, de la Sala Thalia. Este oferit de Ambasada Luxemburgului, iar detalii despre program aflați de aici.

Teatrul Radu Stanca găzduiește vineri de la ora 19, spectacolul RUG după romanul lui György Dragomán. Spectacolul durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

”The Story” este numele expoziției de fotografie a maestrului FIAP Csaba Balasi ce va avea vernisajul sâmbătă, de la ora 12 în Sala Expo a Primăriei Sibiu.

 

Sâmbătă seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca se joacă ”Ostatic la mătușica” de Morris Panych. Spectacolul durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 10 și 15 lei.

Week-end-ul se încheie la Teatrul Radu Stanca, duminică, de la ora 19, cu piesa ”Încurcă-i Drace!” după Ray Cooney. Spectacolul durează o oră și 40 de minute, iar biletul costă 15 și 20 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu