târgul de crăciun 2017 de la sibiu - se pregătește cel puțin o surpriză

Ediția din 2016 a celui mai frumos Târg de Crăciun din România, cel din Piața Mare a Sibiului, a reprezentat o rețetă de succes cu priză la turiști. Organizatorii spun că ediția din 2017 va avea câteva schimbări, iar cea mai importantă este legată de proiecțiile video de pe clădiri.

Ediția 2016 a adus în prim plan o proiecție grandioasă de Crăciun, o proiecție realizată pe toate clădirile din Piața Mare și care a fost pornită în fiecare seară, timp de 46 zile.
Pentru a realiza acest proiect a fost necesară o pregătire de luni de zile cu o echipă din străinătate și s-au montat 28 de proiectoare arhitecturale, care au creat o scenă dinamică și un aspect strălucitor al Pieței Mari. Ei bine ediția din iarna lui 2017 – 2018 o să aibă parte de o proiecție și mai spectaculoasă, iar acest lucru a fost confirmat chiar de organizatorul Andrei Drăgan, pentru Ora de Sibiu.
”Noi lucrăm de un an la ediția asta. O să fie tot în Piața Mare. Anul trecut a luat o amploare fantastică vizibilitatea acestui eveniment și a orașului în perioada de Crăciun. Efectul acelor proiecții care le-am pus pe toate clădirile din Piața Mare a fost fantastic. Nu vom schimba foarte multe lucruri față de anul trecut pentru că noi credem că am nimerit un punct foarte plăcut în 2016. Anul acesta o să dezvoltăm și mai mult această parte de proiecții”, a spus Andrei Drăgan, într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu la finele lunii trecute.
Organizatorii îi invită pe turiștii care nu și-au făcut rezervări de cazare la Sibiu pe perioada Târgului de Crăciun, să facă acest lucru cât mai rapid. ”O să fie ceva și mai complex și invităm pe cei ce vor să ajungă în Sibiu să își rezerve locuri de cazare pentru că s-au cam epuizat. O să fie cu siguranță o ediție cel puțin la fel de frumoasă ca cea de anul trecut”, a mai spus acesta.

Urmăriți mai sus imagini de la deschiderea din 2016 a Târgului de Crăciun din Piața Mare.

Ultima oră

Comentariul meu