tâlharul din mediaș a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile
Foto Arhiva

Bărbatul din Mediaș care a tâlhărit o femeie la începutul lunii august a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 10.10.2017 pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul a fost identificat în data de 9 octombrie ca fiind autorul unei tâlhării din data de 1 august, pe o stradă din Mediaș.

În fapt, în data de 1 august a.c., în jurul orei 20,30, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Horia, o persoană necunoscută de sex masculin a împins-o și i-a smuls telefonul din mână după care a fugit într-o direcție necunoscută.
În urma verificărilor efectuate, persoana suspectată de comiterea faptei a fost identificată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, care a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 10 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș – Biroul de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pentru astfel de fapte, ar trebui sa le fie expusa poza in centrul municipuilui, cu precizarea: Atentiune, este un hot.