meci greu pentru hc sibiu în weekend la sala transilvania

Dupa 3 victorii si o infrangere in deplasarea de la Craiova, echipa noastra va intalni pe teren propriu formatia CNE Sighisoara, partida ce va conta pentru etapa a V-a a Campionatului National Divizia A la Handbal Masculin. Meciul se va disputa Duminica, 17 Octombrie 2017 incepand cu ora 17:00 in Sala Transilvania din Sibiu.

CNE Sighisoara reprezinta Centrul National de Excelenta, care de-a lungul timpului a oferit un numar foarte mare de jucatori ce activeaza momentan in Liga Nationala, la cluburi din afara tarii precum si la Nationala Romaniei de handbal masculin.
Oponenta de Duminica se situeaza momentan pe pozitia a X-a a clasamentului, fara nicio victorie si 3 infrangeri. Handbal Club Sibiu se afla pe podium, pozitia a III-a, si speram ca dupa meciul de Duminica sa atacam si primele doua pozitii ale clasamentului.
La aceasta partida va absenta in continuare Darius Aplozan, cel care momentan se reface dupa accidentarea suferita la pometele stang. DRAGOS ILISIE (HCM Sighisoara) a fost sanctionat de catre Federatia Romana de Handbal cu o suspendare de 6 etape si o penalitate de 500 lei dupa comportarea grosolana ce a provocat accidentarea lui Darius Apolzan.
In deschiderea partidei, incepand cu ora 13:00 se va disputa si partida din campionatul national de Juniori III masculin dintre CSS SIBIU si CSS Craiova.
Accesul la partida de Duminica se face pe baza de bilet – 5 RON, ce pot fi procurate cu 30 minute inaintea inceperii partidei de la intrarea principala a Salii Transilvania.
Specatorii prezenti mai pot achizitiona in continuare abonamente pentru intreg sezonul 2017/2018 la pretul de 50 RON. La fiecare abonament achizitionat vor primi si o esarfa cu insemnele HC SIBIU „Spre viitor impreuma”. La standul din Sala Transilvania mai pot fi achizitionate si materiale promotionale: esarfe, car kit, program meci.

Ultima oră

Comentariul meu