Hoț prins de jandarmii sibieni tocmai când fura dintr-o mașină pe strada Șteflești
FOTO arhivă

Jandarmii l-au prins pe hoț în timp ce demonta o stație radio din interiorul unei mașini căreia în prealabil i-a spart geamul.

Luni, 9 octombrie în jurul orei 01.35, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Sibiu aflat în serviciul de menţinere a ordinii publice pe raza mun. Sibiu a fost direcţionat de către Dispeceratul IPJ Sibiu la intersecţia străzilor Ştefleşti şi Şureanu, pentru a interveni în soluţionarea unei urgenţe.
Ajunse imediat la faţa locului, efectivele au surprins un bărbat în vârstă de 44 ani în timp ce demonta staţia radio din interiorul unui autoturism după ce, acesta a spart geamul portierei dreapta spate.
Activitatea infracţională a fost împiedicată de către jandarmii care, au procedat la încătuşarea bărbatului şi conducerea lui la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu deoarece acesta a încercat să se sustragă măsurilor dispuse.
Actele de constatare şi persoana în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu pentru continuarea cercetărilor. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu