foto - prima clinică modernă pentru animale din sibiu. e gata pentru inaugurare

Sibiul va avea în câteva zile una dintre cele mai moderne clinici…de această dată dedicată animalelor. Animalele de companie aflate în suferință vor primi cele mai bune îngrijiri, pentru că vor beneficia de aparatură ultramodernă și sisteme de îngrijire performante.

Clinică pe 120 de metri pătrați
Noua clinică veterinară îi poartă numele celui care o manageriază- Nicoale Coldea. Medicul veterinar a cumpărat un spațiu de 120 de metri pătrați în care a amenajat spitalul pentru patrupede. ”Noua locație este mult mai mare, am căutat un spațiu în care să putem amenaja o clinică performantă. Am cumpărat locația, așa că acum nu mai plătim chirie. Am făcut din nimic ceva ultramodern”, spune medicul veterinar.

Aparatură de sute de mii de euro
Spațiul generos a fost împărțit în două săli de consultații și o sală de operații, plus o sală de așteptare. Aparatura este nouă și de ultimă generație. ”Acum putem face orice. Avem aparatură pentru testarea auditivă, ecograf, radiologie, operații de orice fel, de la neurochirurgie la ortopedie, la țesuturi moi…avem laborator, absolut tot ce este nevoie pentru ca animalele să primească diagnosticul corect și apoi tratamentul adecvat”, spune Nicolae Coldea.

foto - prima clinică modernă pentru animale din sibiu. e gata pentru inaugurare

Investiția în aparatură a fost de peste 100.000 de euro, la care se adaugă cumpărarea spațiului și modernizarea acestuia. Medicul veterinar însă spune că nu se gândește la profit. ”Habar nu am când îmi voi recupera investiția, pentru că nu am calculat. Pentru mine nu este o afacere, este profesia mea, pe care încerc să o duc mai departe. Oricum, investiția este a familiei, așa că recuperarea ei nu este o prioritate”, dezvăluie medicul.

Spitalizare și asistență pro bono
La clinica dr. Coldea animalele care au nevoie vor beneficia și de spitalizare. ”Am comandat niște cuști care trebuie să vină din Franța, și atunci vom putea și spitaliza dacă e nevoie, la fel cum vom ține animăluțele la terapie intensivă pentru a le însănătoși. Și pentru această secție avem o cameră separată, cu aparatură modernă”, spune medicul veterinar.

 

La clinica dr. Coldea câinii însoțitori ai persoanelor nevăzătoare vor beneficia de tratament gratuit în baza unui protocol încheiat cu Asociația Nevăzătorilor, la fel ca și câinii Poliției de Frontieră, cu care se va semna o înțelegere.

Programul clinicii  de pe strada Tudor Arghezi, numărul 1C, este de la 9.00 la 20.00, iar dacă apare o urgență unul din cei doi medici și asistenta vor veni de acasă pentru a trata animalul în suferință.

foto - prima clinică modernă pentru animale din sibiu. e gata pentru inaugurare

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. In atentia publica, in general, respectiv, in atentia utilizatorului anonim “LELIA SPUNE”, in particular

    In numele Cabinetului medical veterinar-COLDEA NICOLAE, aduc la cunostinta publica imprejurarea ca: policlinica veterinara isi desfasoara activitatile profesionale, in deplina legalitate, indeplinind toate criteriile legale, necesare in vederea bunei functionari a institutiei!
    Ca atare, solicit utilizatorului “LELIA SPUNE” sa se identifice, prezentand publicului (sau reprezentantului cabinetului) datele personale de identificare reale (nume, prenume), in vederea lamuririi chestiunilor invocate, in continutul comentariului de mai sus.
    De asemenea, solicit acesteia sa binevoiasca a retracta acuzatiile aduse cabinetului veterinar, legate de vreo presupusa functionare a acestuia, fara indeplinirea conditiilor legale, pe prezenta pagina de web site sau in orice alt mediu virtual sau nevirtual, public, de indata.
    Va aduc la cunostinta imprejurarea ca: imputarea in public, direct sau indirect, a unor fapte neadevarate, de catre o persoana, cu privire la o alta persoana, are ca si consecinta lezarea imaginii, reputatiei, precum si a integritatii celei din urma.
    Ca atare, fapta care are ca urmare atingerea imaginii, reputatiei sau a integritatii, unei persoane, atrage raspunderea civila delictuala, a persoanei vinovate de producerea prejudiciului, cauzat de catre aceasta.

    Cu consideratie,
    Conducerea cabinetului veterinar, prin avocat RADUCAN ALEXANDRU

  2. Stimata Roxana David, va mai dau un subiect de articol. Clinica functioneaza fara autorizare.
    Potrivit Legii asociaţiilor de proprietari, nr. 230/2007, societăţile comerciale, inclusiv cabinetele medicale, care funcţionează într-un bloc de locuinţe au nevoie de acordul vecinilor direct afectaţi pentru a-şi putea desfăşura activitatea. In cazul de fata clinica nu are acordul vecinilor. Poate in afara de PR pentru acest cabinet va puteti face si munca de jurnalist. Nu am nimic impotriva cabinetelor veterinare si felicitari pentru investitii dar in primul rand legea trebuie respectata. Acesta ar trebui sa fi fost subiectul articolului. O zi buna.

    1. Tovarășă Lelia, mi te rog a te documenta temeinic din Legea cu pricina și află într-un devastuos final că îți trebuie acordul vecinilor pentru a deschide un punct de lucru doar dacă spațiul este unul declarat de locuit cu vecini spații de locuit astfel schimbându-i destinația, dar dacă este o debara, un garaj ori orice alt spațiu nedestinat locuirii, vecinii nu au drept de decizie. Și colac peste pupăză, este clinică veterinară, nu discotecă, este curată, dezinfectată, apropo, ai mizerie la ușă de 1 săptămână. La tovarășul Coldea nu am văzut probleme cu curățenia, ba chiar fetele lui au dat cu mătura și la intrarea noastră. Doar nu vei fi deranjată de prezența animăluțelor suferinde, pe mine mai tare mă deranjează tropăitul tău și răcnitul prin casă. Fii fată educată și cere-ți scuze că așa-i frumos!