cupluri din axente sever sărbătorite la 50 de ani de la căsătorie

16 cupluri din Axente Sever au sărbătorit anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Cum nu este un eveniment de neglijat, anii de căsnicie au fost sărbătoriți la Primăria din localitate.

Primarul comunei Axente Sever , Marius Grecu si Consiliul Local i-au sarbatorit joi dupa-amiaza printr-un eveniment special pe cei care au implinit 50 de ani de casnicie.
„Este o onoare pentru mine sa pot sa-i felicit pe cei care au stiut sa-si construiasca atat de trainic casniciile aici , in Axente Sever. Fiecare cuplu este un model pentru comuna noastra , pentru toti cei din comunitate si ne-am dorit sa demonstram asta printr-un eveniment special”-a spus primarul Marius Grecu .
Cuplurile au primit din partea autoritatii locale cate o diploma si cate o atentie financiarasi au fost invitate sa se bucure de un program special la Caminul Cultural .
Evenimentul organizat de primarul din Axente Sever este la a treia editie si a fost onorat ca de fiecare data de prezenta familiilor celor sarbatoriti , de copiii , nepotii sau stranepotii lor , de prieteni precum si de parlamentarii de Sibiu Raluca Turcan si Constantin Sovaiala.

Ultima oră

Comentariul meu