video foto – pomohaci a sosit la sibiu și a mers la mitropolia ardealului. are și susținători

Cristian Pomohaci a intrat cu zâmbetul pe buze în sediul Mitropoliei. Nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, dar s-a salutat cu câțiva dintre susținătorii săi.

Pomohaci a rostit doar ‘’Doamne Ajută’’ la intrarea în sediul Mitropoliei. Aproximativ 25-30 de oameni care îl susțin s-au adunat pe trotuarul de la intrare.
Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au refuzat, în 19 septembrie, să facă declaraţii presei care a fost prezentă în faţa clădirii pentru recursul fostului preot Cristian Pomohaci şi au transmis, printr-un comunicat de presă, că acesta a cerut o amânare.

YouTube video

”Fostul preot s-a prezentat în faţa membrilor Consistoriului Mitropolitan, solicitând, în scris, acordarea unui nou termen de judecată în vederea studierii dosarului de apel. video foto – pomohaci a sosit la sibiu și a mers la mitropolia ardealului. are și susținătoriLuând act de solicitarea apelantului şi respectând dreptul la apărare al acestuia, Consistoriul Mitropolitan a acordat un nou termen de judecată, pentru ziua de 5 octombrie 2017”, se arată în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu