foto urșii fac ravagii și în sebeșu de sus. oamenii sunt îngroziți și se tem pentru viața lor

După ce la Nucet urșii care au coborât în sat au distrus gospodării și au ucis animalele, acum aceștia au coborât și în Sebeșu de Sus. Oameni sunt îngroziți și spun că le este teamă să mai iasă din case după ce se lasă întunericul.

”Ursi tot mai mulți și tot mai aproape de oameni în localitatea Sebeșu de Sus. Am ajuns sa ne fie teama sa mergem spre casa când se inserează pentru că animalele se plimba nestingerite pe străzile satului. Frecventeaza zilnic gospodăriile aflate aproape de marginea satului, sunt oameni care fac naveta cu trenul iar gara fiind destul de departe de sat este destul de riscant, iar daca incercam sa le alungam devin agresive,mârâie se depărtează puțin apoi revin și au tentativă chiar și să atace.

foto urșii fac ravagii și în sebeșu de sus. oamenii sunt îngroziți și se tem pentru viața lor

Nu se mai tem de nimic,nici de câini,nici de zgomotele produse de claxoanele mașinilor,nici de lumini.Oare cum putem sa găsim o soluție sa fie bine și pentru noi și pentru animale? Nu le vrem răul, dimpotrivă am vrea sa incercam sa găsim o soluție sa fie bine si pentru ei”, spune Adi Durdun, un locuitor din Sebeșu de sus.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA NUCET

Ultima oră

Comentariul meu