foto – primarul din copșa mică a ajuns la președintele klaus iohannis. merge apoi la guvern

Tudor Mihalache și-a început periplul pe la insituțiile centrale ale statului cu o vizită la sediul președinției României. Edilul care a mers pe jos de la Copșa Mică la București, va merge apoi la Guvern și Ministerul Apelor și Pădurilor.

Primarul din Copșa Mică a ajuns în jurul orei 9.30 la Cotroceni. ’’În petiția pe care o voi depune aici, îi solicităm președintelui să vegheze la respectarea legilor de către guvern. Pentru că sunt astăzi aici din cauza faptului că Ministerul Mediului nu a respecta Legile, Ordonanțele și Hotărârile de guvern emise în anii anteriori’’, a spus Mihalache într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Mihalache și-a prezentat și doleanțele sale.
’’Cum poate sa ne ajute Guvernul:
1) Ministerul Mediului sa închidă convenția de finanțare astfel încât sa putem aplica pe fonduri europene
2) Ministerul Apelor și Pădurilor sa dispună AN Apele Romane să respecte legea apelor și viața cetățenilor și să pună în siguranță resursa de apă de la Barajul Ighiș(împrejmuire, igienizare, pompare apă în baraj) și asta nu pe cheltuiala noastră, așa cum vor(și nu e normal)
3) Premierul să asigure 3.000.000 lei din fondul de rezerva pentru echilibrare buget și investiții rapide în stația de apa preluata de curând de la SC Sometra SA.’’.

Ultima oră

Comentariul meu