video – gest impresionant la mânăstirea sădinca. vând două tractoare și o mașină ca să ajute un bolnav de cancer

Părintele David Stoica de la mânăstirea Sădinca din Sibiu îndeamnă toți enoriașii să ajute un tânăr bolnav de cancer cu donații. Preotul a decis să vândă două tractoare și o mașină al mânăstirii ca să îl ajute pe acesta.

David Stoica a postat pe pagina de Facebook a mânăstirii Sădinca din județul Sibiu, un mesaj video prin care roagă toți credincioșii să ajute un tânăr cu donații, acesta fiind bolnav de cancer. Preotul care la rândul său suferă de o boală incurabilă a decis să vândă un exacator din curtea mânăstirii pentru a face o donație consistentă pentru tânărul ce necesită urgent o intervenție chirurgicală, iar aceasta poate fi făcută doar peste Ocean în Statele Unite ale Americii.

’’Parintele David vinde doua tractoare si o masina de la Manastirea Sadinca, pentru a face rost de bani si a ajuta acest om, macar cu o parte din suma. Va rugam, cei care doriti sa cumparati masinile sau sa donati bani, luati legatura cu Parintele Filip de la Manastirea Sadinca. Tel. 0761.061.379. CONTUL ING PENTRU DONATII PENTRU MANASTIREA SADINCA SI PENTRU A AJUTA ACEST OM BOLNAV ESTE: RO021INGB0000999905360998 (RON) deschis la ING BANK’’, se arată în anunțul postat pe Pagina de Facebook a mânăstirii din județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu