foto – aproape 120 de culturiști s-au întrecut la campionatele naționale de la sibiu. cine sunt câștigătorii

Fix 118 sportivi au participat pe 30 septembrie la finalele de la Campionatele Naționale de Culturism ce au avut loc în sala Transilvania din Sibiu. Farul Constanța a câștigat cele mai multe medalii. Clubul Sportiv Centurion Sibiu și-a adjudecat două titluri naționale.

Sibiul a găzduit, sâmbătă 30 septembrie 2017, Finalele Campionatelor Naționale de Culturism, Bodybuilding Classic, Games Classic Bodybuilding, Women Physique și Culturism Perechi.
Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Centurion Sibiu în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, a reunit la start cei mai buni 118 sportivi care s-au întrecut pentru cele 27 de titluri supreme pe scena amplasată în Sala “Transilvania”.
“Mă bucur că cel puțin în acest sport am reușit să menținem Sibiul pe harta sportului de performanță atât prin organizarea Campionatului Național de Culturism, cât și câștigarea mai multor medalii. Consider că rezultatele și organizarea acestui gen de evenimente aduc publicul în sălile de sport și fiecare nou practicant este un câștig.” – prof. Marius Mazilu, organizatorul evenimentului.foto – aproape 120 de culturiști s-au întrecut la campionatele naționale de la sibiu. cine sunt câștigătoriiClubul Sportiv “Farul” Constanța a fost marele căștigător al evenimentului, reușind să obțină 5 din cele 16 titluri puse în joc. Clubul Sportiv Universitar Cluj-Napoca a câștigat 3 titluri în timp ce câte două titluri de campioni naționali au fost câștigate de Asociația Clubul Sportiv Champions Gym București, Clubul Sportiv Rapid Oradea și Clubul Sportiv Centurion Sibiu. Pe prima treaptă a podiumului au urcat și reprezentanții cluburilor Yzo Gym Călărași, Metrorex București și Steelman Tîrgu Neamț care au obținut câte un titlu de campion național.
“Țin să-i felicit pe toți sportivii ce au concurat, pentru efortul depus și pentru că, indiferent de rezultatul obținut, fiecare dintre ei promovează culturismul și, implicit, sportul. Ii mulțumesc public și profesorului Marius Mazilu pentru susținerea acordată în promovarea culturismului românesc.” – prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness / președintele Federației Balcanice de Culturism și Fitness.foto – aproape 120 de culturiști s-au întrecut la campionatele naționale de la sibiu. cine sunt câștigătoriiCâștigătorii Open-urilor -întrecerea dintre câștigătorii categoriilor din aceeași secțiune- au fost Racoveanu Daniel – Culturism, Lungu Adrian – BB Clasic, Șindelaru Răzvan și Pivniceru Diana – Perechi, Cristea Nicolae și Aschilean Alina. Într-un moment extrem de emoționant la finalul evenimentului, campionul absolut al României pentru a treia oară consecutiv, Daniel Racoveanu, și-a anunțat retragerea din sportul de performanță.
“Vreau să le transmit tuturor sportivilor, antrenorilor, arbitrilor și tuturor celor implicați în acest sport, cei alături de care am crescut și m-am format un mesaj: indiferent de situație să nu renunțați, să aveți încredere în voi, iar rezultatele vor veni.” – Daniel Racoveanu, multiplu campion absolut al României la Culturism
Pentru Federația Română de Culturism și Fitness anul competițional se va încheia cu un moment de excepție, pentru sportul românesc, organizarea Campionatului Mondial de Culturism și Fitness. Evenimentul dedicat categoriilor de juniori și masters va avea loc în perioada 10-13 noiembrie 2017 în municipiul Bistrița și este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița Năsăud și Primăria Bistrița.foto – aproape 120 de culturiști s-au întrecut la campionatele naționale de la sibiu. cine sunt câștigătorii
Sponsorul principal al Campionatului Mondial de Culturism și Fitness – Bistrița 2017 – şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition. Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/
Sponsorul principal al Campionatului Național de Culturism a fost PlayOff Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ar fii cazul ca marcel manea sa se retraga e obosit , are un corp batran si au venit juniorii sibieni din spate si sunt mult mai buni ca el , e timpul sa ia o vacanta de la acest sport , este depasit !