exclusiv video foto – accidentul grav cu trei răniți din zona jina. mașina s-a făcut praf într-o râpă

Cele trei persoane rănite în accidentul avut loc pe un drum forestier din apropiere de Jina la limita între județe Alba și Sibiu, au scăpat ca prin minune după ce mașina de teren în care se aflau a căzut într-o râpă de aproape 100 de metri. Doi dintre cei trei răniți sunt din Șelimbăr.

Trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie – au fost rănite, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă de aproape o sută de metri, pe un drum forestier din judeţul Sibiu, din apropiere de Jina. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri şi SMURD, reuşind să acorde primul ajutor victimelor. Femeia este în stare gravă, fiind intubată.exclusiv video foto – accidentul grav cu trei răniți din zona jina. mașina s-a făcut praf într-o râpăPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, o maşină a căzut într-o răpă pe un drum forestier ce duce spre Mănăstirea Măgura, anunță News.
La faţa locului au intervenit mai multe echipaje din judeţele Sibiu şi Alba, zona fiind localizată la limita dintre cele două judeţe.exclusiv video foto – accidentul grav cu trei răniți din zona jina. mașina s-a făcut praf într-o râpăApelul asosit pe 112 a fost preluat de către autorităţile din Alba, dar s-au deplasat la locul accidentului reprezentanţi ai Salvamont, SMURD, ISU Sibiu, dar şi două ambulanţe SMURD şi o autospecială de descarcerare de la ISU Alba. Potrivit apelului 112, râpa în care a căzut maşina este adâncă de aproximativ o sută de metri.

YouTube video

În urma accidentului, doi bărbaţi au fost răniţi uşor, iar o femeie a fost grav rănită, fiind intubată. Cele trei victime au fost transportate la spitale din judeţul Alba – bărbaţii la Sebeş, iar femeia la Alba-Iulia.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si….cerceteaza cineva împrejurările în care s-a intamplat accidentul? Cineva…stiu eu….poate Poliția? Avand in vedere faptul că una dintre victime este grav rănită??? Va exista un motiv care sa duca la un asemenea accident, Nu? Șoferul…a dat explicații?