păreri de pasageri: ce le place și ce nu le place în aeroportul sibiu

Aeroportul Internațional Sibiu crește în număr de zboruri și pasageri de la an la an, sunt destinații cu curse zilnice, cum ar fi Munchen și noi companii aeriene sunt interesate să zboare la Sibiu. Odată cu numărul pasagerilor ce crește constant,  pe paginile de Facebook oficiale sau nu, oamenii spun ce le place și ce nu le place în Aeroportul Internațional Sibiu.

Unul dintre cei care au trecut prin Aeroportul Sibiu spune că este mulțumit de ce a găsit aici. ”Serviciile sunt excelente, aeroportul arată extraordinar, este foarte curat. Personalul este foarte amabil, prietenos și îți lasă o impresie foarte bună, ceea ce este foarte bine deoarece Aeroportul reprezintă una din porțile de intrare în oraș atât pentru turiști cât și pentru oamenii de afaceri. Deocamdată sunt suficiente curse, poate, dacă aveți cereri să mai introduceți o cursa Lufthansa sau Austrian de la Berlin sau Hamburg, dacă, după cum am citit in comentarii, țările nordice nu sunt o prioritate. De la Hamburg sau de la Berlin ar fi mai ușor de ajuns decât să mergem până la Viena sau München”, sunt sugestiile date de Radu Csortan.

Hans Meschner a evaluat Aeroportul Sibiu cu 5 stele: ”Aeroportul din Sibiu este TOPP!!! Cochet, cu personal competent si foarte amabil. Sibiul se poate mândri cu aeroportul lui….felicitări!!!”
”Am o părere foarte buna, e curat, de multe ori mai curat ca în München, personal amabil, atmosfera plăcută”, este un alt comentariu lăsat pe pagina Aeroportului Internațional Sibiu.

Veșnica solicitare: mai multe curse
Mulți dintre cei care trec prin Aeroportul din Sibiu sunt români plecați în străinătate. Pentru a le fi mai ușor drumul, sugerează conducerii Aroportului introducerea de noi rute. Una dintre cele mai solicitate este Roma. ”Aeroportul e OK dar cind vom avea ocazia sa calatorim pe ruta Roma-Sibiu ?” se întreabă un călător. Și Aeroportul din Barcelona este unul cu care s-ar dori o legătură directă.
”Ar fi bine sa existe măcar o dată pe săptamână , un zbor: SIBIU – INNSBRUCK si retur ” este solicitarea unui alt român.

Alții își doresc curse către Nisa, Pisa, Bruxelles, Bari, Zaragoza sau Torino.

Nemulțumiți de așteptare
Criticile constructive vin tot de la călători și sunt semnalate deficiențe în organizarea din Aeroportul din Sibiu.
”Acum un an am stat o ora la coada pentru controlul de securitate. Astazi am stat din nou peste o ora. Am crezut ca poate se vor sesiza si organiza mai bine, dar nu s-a intamplat. Mai bine zbor de la Cluj!”, scrie pe pagina de Facebook Laura Paraschiv.

Alex Bozan se plânge și el de timpul lung de așteptare. „Al 45-lea zbor anul acesta, zbor de pe foarte multe aeroporturi internaționale, dar nici măcar in Heathrow sau Frankfurt nu am avut atat de mult de așteptat la o coadă pentru control pașapoarte și bagaje! Am ajuns cu 1:30 înaintea zborului, dar am stat peste o oră la o coadă”

De ce nu sunt prize

Lipsa prizelor, spun unii, este o problemă ce ar trebui remediată. ”Nu salut deloc faptul ca nu aveți prize după securitate și nu pot să îmi încarc telefonul, însă în schimb salut cu drag politețea celor de la Securitate. Foarte ușor am trecut de securitate, foarte educat personalul de acolo si amabil. Cu siguranță ca pe viitor am să aleg sp zbor de laSibiu decât de la Targu Mureș”, spune un călător.

Nu e singurul care se plțnge de prize, dar pe de altă parte nici în Aeroporturi mari, cum ar fi cel din Madrid, nu se găsesc ușor prize  pentru încărcarea telefoanelor mobile.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Va bate-ti joc de pasageri cu preturile practicaye la anumite produse bazice precum apa 0,5l 10ron asta e sfidsreeee oameni care gestionati aeroportul

  2. Un aeroport dragut, dar de o scumpete iesita din comun, nu e posibil ca o sticla de apa de 0,5l sa aiba pretul de aproape 10ron adica 2,10€ la aceasta ora. Majoritatea calatorilor sintem oameni de rind nu milionari chiar daca calatorim in strainatate, asa ca ar fi bine revizuite un pic preturile la multe prodise in aeroport.

  3. Electricitatea e scumpa la SB. Asa, luati ex negativ de la Madrid. Sigur nu sunt banci si toalete pe undeva in lume. Scoateti-le!

  4. Un aeroport micut,dragut la standarde europene. Foarte bine pozitionat. Curat si bine coordonat. Ar mai trebui un tunel cu burduf pt. imbarcare/debarcare mai ales in caz de timp nefavorabil. La cum arata si la facilitatile de care dispune nu este exploatat la capacitatea posibilitatilor sale. Sunt interesat de curse in FRANTA.