interstar sibiu înfrângeri după meciuri aprig disputate la puternicul turneu din cehia

In perioada 23-24 septembrie juniorii U 16 ai Interstarului au participat la cea de a 12-a editie a Albim Cup, competitie deosebit de puternica ce s-a desfasurat in Cehia la Teplice.

Juniorii sibieni au disputat noua partide in decurs de doua zile, in fata unor echipe de calibru, reprezentantele unor cluburi ce participa an de an in cupele europene.
Turneul a fost unul de anduranta, solicitant, intens, pe parcursul celor doua zile de intrecere jucatorii au depus un efort considerabil.Exprimarea echipei s-a ridicat la nivelul asteptat si impus de competitie.Gruparea sibiana a beneficiat de conditii de cazare si masa deosebite, la un complex sportiv din Teplice dotat cu terenuri de antrenament, conditii de refacere si recuperare la standarde europene.interstar sibiu înfrângeri după meciuri aprig disputate la puternicul turneu din cehia“A fost un turneu foarte puternic, o experienta reusita pentru jucatori si staff. Multumim organizatorilor pentru invitatie , pentru organizarea si conditiile oferite.Am primit laude si aprecieri fata de modul cum am evoluat.Prin ceea ce am aratat in Cehia ,am deschis portile catre turneele puternice ce se organizeaza in Europa la nivel de juniori. Am primit din partea organizatorilor invitatie si pentru editia urmatoare, precum si pentru alte turnee internationale importante. Multumim parintilor si sponsorilor pentru sprijinul acordat’’, spune antrenorul Caius Bara.

Rezultate
Interstar-Hertha Berlin 0-2
Interstar-Slavia Praga 0-1
Interstar-Slovan Liberec 0-1
Interstar-FK Mostecky 1-0
Interstar-Zaglebie Lublin 1-4
Interstar-SSV Regensburg 0-2
Interstar –FK Teplice 1-1
Interstar-Bonnyrigg White Eagles (Australia) 4-1
Interstar-Dynamo Dresda 0-1
Turneul a fost castigat de Liverpool ,care s-a impus 2-0 in fata lui Zaglebie Lublin.

Ultima oră

Comentariul meu