zboruri de pe aeroportul internațional sibiu la prețul unei mese în doi la restaurant

Aeroportul Internațional Sibiu este o poartă deschisă către lume, dacă ești dispus să zbori cu escale. Zborul cu avionul nu este neapărat foarte scump, asta dacă îți poți permite timpul să pleci oricând, oriunde. Prețul unui bilet poate să coste mai puțin decât trenul până în capitală.

Milano și Memmingen, cele mai ieftine
Dacă doriți să vă rupeți de cotidianul ce vă înconjoară și vreți să plecați…oriunde, se poate dacă intrați pe site-urile de rezervări pentru bilete de avion. Milano e destinația cea mai ieftină, doar pentru un dus. Asta dacă nu știți exact cât veți sta. Cu Wizz Air puteți pleca în 17 octombrie și veți plăti 85 de lei. Dacă vreți să rămâneți acolo 10 nopți, biletul dus-întors va fi 188 de lei. Dacă însă 4 nopți vă sunt suficiente în capitala modei, plătiți 202 lei.

Dacă însă prețul vă e convenabil, dar nu vă place locația, se poate schimba cu doar un click către Aeroportul Memmingen. Biletele, cu aceleași date de plecare și întoarcere, au exact același preț, la aceeași companie aeriană.

Londra și Nurnberg, pe locul 2
Cele două destinații din Anglia și Germania, sunt și ele egale pe lista de prețuri, tot la WizzAir. Un bilet dus- întors costă 266 de lei, asta dacă plecați la Londra în 19 octombrie iar la Nurnberg în 18, și nu stați decât 7 nopți.

Citybreak de la Sibiu
Dacă nu sunteți condiționați de zilele libere și sunteți dispuși să plecați oricând în vacanță, și mai bine. Pentru că pentru data de 27 noiembrie o călătorie dus-întors la Dortmund e doar 211 lei. Nici Londra nu sună rău la un preț de 248 de lei, sau Madrid-ul la 280 de lei.

”Cheia” prețurilor mici la biletele de avion este să faceți rezervarea atunci când le găsiți, pentru că dacă vă gândiți și o oră, pierdeți trenul.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu