battle mc face preselecții la sibiu. amatorii de hip hop chemați la eveniment

Battle MC România a început turneul de preselecții pentru Road of Champions. În Sibiu evenimentul va avea loc pe 30 septembrie la Aqua Pub.

După o vară călduroasă, organizatorii Battle MC revin mai fresh și mai pregătiți de o nouă ediție memorabilă pentru fenomenul Battle Rap din România și pentru hip-hop-ul românesc. Brigada ce va călători prin țară și care va ajunge și în Sibiu este alcătuită de mc-ii cu experiență, iar juriul este, pentru prima dată, compus doar din campioni Battle MC ca MCoco (2013), Oliniutză (2014-2015) și Bonel (2016). De asemenea, băieții de la BamDighidiBam (Oliniutză, MCoco și Jenă) vor susține un live act. Intrarea la eveniment este de 20 de lei și este inclusă o băutură.
Inscrierile sa fac printr-un mesaj in privat pe pagina de Facebook Battle MC Romania cu numele de scenă, vârsta, număr de telefon și orașul „Sibiu”. Se pot incrie doar 16 Battle MC per preselectie!!
Vârsta permisă pentru participare +16.

Battle MC România este primul turneu de evenimente hip hop, desfășurate sub conceptul unui Campionat Național, ce și-a propus să aducă în prim plan tinerii emcee din întreaga țară, pasionați de cultura hip hop și dornici să se exprime liberi în versuri pe ritmul muzicii pe care o iubesc.

Ultima oră

Comentariul meu