video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă

Strada Zidului rămâne în continuare închisă, și nimeni nu știe pentru cât timp. Decizia a fost luată de Poliția Comunitară după ce o casă de pe această stradă stă să cadă.

video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă

Imobilul care se poate prăbuși în orice moment se află la numărul 12. De câteva zile bucăți din casă s-au desprins și au speriat vecinii. video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisăAceștia au sunat la 112 și au anunțat pericolul. Miercuri dimineața polițiștii comunitari au interzis total accesul pe stradă, iar poliția rutieră redirecționează traficul.

video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă

Nimeni nu știe însă pentru cât timp va fi traficul închis și nici ce se va întâmpla cu imobilul respectiv, pentru că încă nu s-a stabilit cui aparține, și în continuare se desprind bucăți din construcție.video foto - casă în paragină pe zidului în pericol să se prăbușească. strada a fost închisă

Cei de la E.OnGaz au întrerupt furnizarea cu gaze pentru că o țeavă ce trecea prin dreptul imobilului era în pericol să se fisureze. Lucrează la o rețea paralelă care să ocolească imobilul de la numărul 12.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Decat sa renovezi o casa istorica mai bine iti construiesti una noua este mult mai usor. Din cauza birocratiei asa o sa ajunga toate casale din zona istorica.

  2. Cum, inca nu s-a stabilit cui apartine? n-au evidenta la primarie/la politie? halal administratie.
    Pwentru asemenea situatii, ar trebui reglementat pri n lege/hotarare de guvern/hotarare a consiliului local, ca in situatia in care proprietarul (stiut sau nestiut, de catre cei care ar trebui sa stie) nu intretine corespunzator imobilul , sa i se dea un termen rezonabil pentru efectuarea lucrarilor de intretinere,dupa care sa fie “confiscat” local sau la nivel national.
    Ne rad in nas strainii, care, ajunsi in centrul localitatii promovata de mama focului ca atractie turistica, dau nas in nas cu asememnea capodopere.Degeaba facem reclama cand “afara-i vopsit gardu’ , inauntru-i leopardu’.