spectacol live și meniu special la gala cartofului de la palatul brukenthal din avrig

Gala Cartofului de la Palatul Brukenthal din 21 octombrie te îmbie să participi la o seară cu totul specială în Grădina lui Brukenthal din Avrig. Corina Chiriac susține un recital în cadrul evenimentului.

Palatul Brukenthal surpinde din nou plăcut sibienii și pe cei ce vor să petreacă o seară cu totul deosebită la finele lui octombrie. Frumosul palat din Avrig, cunoscut ca fiind și Edenul Transilvaniei, vă invită să sărbătoriți împreună cu cei de acolo cartoful. Gala are loc pe 21 octombrie și debutează cu un concert al cunoscutei artiste Corina Chiriac, cea care deschide seara cu începere de la ora 20.00.
La Gala Cartofului puteți să savurați supă cremă de cartofi cu hrean, gnocchi cu spanac de toamnă în sos de smântână sau un trio de cartofi – gratin cu roșii uscate, cartofi copți cu caffe de Paris, chifteluțe de cartofi cu creme fresh. La final trebuie să gustați clătitele din cartofi cu chutney de prune.spectacol live și meniu special la gala cartofului de la palatul brukenthal din avrigPrețul unui bilet la spectacolul de gală costă 10 lei. Dacă vreți și un loc la masă și care să includă și meniul de cartofi, prețul este de 30 de lei de persoană.
Cine vrea un bilet la spectacolul de gală cu loc la masă și participare la After party la sala festivă – program 22:00 – 00:00 – cu ședință foto și autografe / cocktail bar/ bufet cu specialități de cartofi de pe 5 continente și degustare de vinuri alese, trebuie să plătească 50 de lei de persoană.spectacol live și meniu special la gala cartofului de la palatul brukenthal din avrigBiletele s-au pus deja la vânzare la Recepția Palatului Brukenthal din Avrig în regim de „early booking” (valabil până sâmbătă 09. 10. 2017) la prețuri promoționale.

Ultima oră

Comentariul meu