șoferul care a omorât un om pe trecerea de pietoni la mediaș a contestat măsura arestului preventiv

Mihai Lukacs, tânărul care a lovit mortal un pieton pe zebră în data de 5 august, pe o trecere de pietoni din Mediaș, rămâne în arest preventiv cel puțin până în data de 9 octombrie.

Lukacs a contestat de două ori până acum la Judecătoria din Mediaș, măsura reținerii sale în arest preventiv, dar de fiecare dată magistrații au respins cererea sa. Șoferul care în seara zilei de 5 august a spulberat un pieton la Mediaș, a cerut de fiecare dată schimbarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliul. Ultima dată în urmă cu o săptămână, instanța i-a respins din nou solicitarea.
”Respinge ca neîntemeiată cererea de revocare a măsurii arestului preventiv, formulată în cursul urmăririi penale de inculpatul în dosar penal nr. 4087/257/2017. În baza art. 242 alin. 2 cpp respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, formulată în cursul urmăririi penale de inculpatul în dosar penal nr. 4087/257/2017”, se arată în soluția completului de judecată.

CITEȘTE ȘI: Tânărul ucis sâmbătă seara la Mediaș victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului. Puteau fi trei victime!
Lukacs a îngrozit întreaga comunitate medieșeană după ce sâmbătă 5 august, cu aproximativ 15 minute înainte de miezul nopții a spulberat pur și simplu un pieton pe o trecere din Mediaș. Acesta avea o viteză halucinantă, corpul victimei fiind proiectat la o distanță de 65 de metri de trecerea de pietoni pe care acesta se angajase regulamentar în traversare.

VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia
Din informațiile Ora de Sibiu, inițial în cursă au fost implicate trei autoturisme, un BMW Seria 7, un BMW Seria 5 și un Audi A4 combi de culoare albă. Startul cursei a pornit undeva de la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu, către centrul orașului. Potrivit unor surse, cei trei bolizi apar în înregistrările camerelor instalate la benzinăriile de pe Șoseaua Sibiului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pentru urmasii celor decedati ca urmare a unui accident rutier Centru European de Despagubiri intermediaza obtinerea unor despagubiri pentru uramsii persoanelor decedate si anume: sotie, sot,copii, parinti, bunici, frati, surori. La obtinerea acestor despagubiri urmasii nu platesc anticipat nicio taxa si nu-i nevoie de implicarea lor directa. Toata treaba o face CEDE (Centru European de Despagubiri) Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724. Despagubiri se pot obtine si pentru persoanele care, in ultimii 3 ani, au fost victime ale unor accidente rutiere.