video – fc hermannstadt învinge cu 2-0 pe foresta. sibiul se detașează în clasamentul ligii 2

Echipa lui Alex Pelici a învins sâmbătă cu 2-0 pe Foresta Suceava și s-a distanțat la cinci puncte în clasament față de ocupanta locului doi.

FC Hermannstadt a deschis rapid scorul în minutul 6, atunci când Dâlbea a marcat și apropierea porții cu latul. După pauză scorul a fost majorat de Bogdan Rusu, care a trimis imparabil cu capul în plasă, de la colțul scurt. La gruparea pregătită de Alex Pelici a debutat și atacantul Dan Roman.
Sibiul are acum după nouă etape, 24 de puncte în clasament, cu cinci mai multe decât echipa de pe locul secund, Dunărea Călărași. Runda a 9-a se încheie duminică, după desfăşurara meciului de la Târgovişte. De la ora 11:00, Chindia joacă împotriva Daciei Unirea, adică se vor întâlni două dintre cele mai imprevizibile echipe ale campionatului. Chiar şi aşa, dâmboviţenii pornesc ca favoriţi în obţinerea tuturor punctelor. ”Mă bucur că am fost maturi și am tratat cu seriozitate meciul. Victoria este absolut meritată. Felicit jucătorii”, a spus după meci Alex Pelici.

Urmăriți mai jos declarațiile de după meci.

Ultima oră

Comentariul meu