trei șoferi prinși că mergeau cu mașina fără permis la sibiu, târnava și miercurea sibiului

Trei bărbați din județul Sibiu s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat la volan fără să dețină permis de conducere.

În data de 22 septembrie, în jurul orei 22,00, pe DN 14, în localitatea Târnava, polițiștii au depistat un medieșean în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
În data de 22 septembrie, în jurul orei 18,30, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un ansamblu de autovehicule format din autoturism și remorcă, ansamblu condus pe Calea Dumbrăvii de către un sibian în vârstă de 57 de ani.
Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că ansamblul de vehicule cu masa maximă totală de 4095 kg nu poate fi condus de către o persoană care deține permis categoria B și care nu a absolvit un curs de formare în cadrul unei unități autorizate de pregătire a conducătorilor auto astfel încât, pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere corespunzător vehiculului condus.
În data de 22 septembrie, în jurul orei 12,30, pe DN 1, în afara localității Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au identificat un alt bărbat care conducea un autoturism fără a deține permis.
Pe numele persoanei în cauză, bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în loc. Dobârca, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu