week-end cu zeci de evenimente pregătite. ce facem în sibiu la final de săptămână

Finalul de săptămână se anunță ploios și rece, dar nu-i nimic, pentru că evenimentele organizate în aceste zile sunt destul de ”tari” pentru a încălzi sângele.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș, asta dacă vremea e bună. Dacă nu, coborâți în pub.

Evenimentul toamnei, Cibin Fest, a început deja, așa că finalul de săptămână îl prinde în toi. Aici aflați ce s-a pregătit pentru voi.week-end cu zeci de evenimente pregătite. ce facem în sibiu la final de săptămână

Sibiu Open 2017, cel mai important turneu de tenis al României are loc la baza sportivă Pamira. Meciurile încep în fiecare zi de la ora 14.

Festivalul egalității de gen se desfășoară până în 23 septembrie. Ce manifestări sunt programate, citiți aici.

Proiecția de gală a filmului ”Un pas în urma serafimilor” va avea loc vineri și sâmbătă de la ora 20 și duminică de la ora 19, la Teatrul Gong. Detalii despre producție, aici.

A V- ediție a Festivalului Internațional de benzi desenate a început la Sibiu joi și va ține până duminică. Programul evenimentelor, aici.

Noah și floarea de turn” este spectacolul care se joacă vineri de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Regia este semnată de Viorel Rață, iar din distribuție fac parte Cristina Blaga și Cristian Timbuș.

Atelierul de creat povești de la Teatrul Gong îi așteaptă pe cei mici sâmbătă de la ora 10 și 12. Atelierul coordonat de Diana Ribana este recomandat celor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.week-end cu zeci de evenimente pregătite. ce facem în sibiu la final de săptămână

Duathlon Challenge începe sâmbătă, la ora 10, în Muzeul Astra. Detalii despre eveniment și despre restricțiile din trafic, aici.

Cel mai mare Gulliver” este spectacolul care se joacă sâmbătă de la ora 11 la Teatrul Gong, dar și duminică de la aceeași oră. Este recomandat copiilor peste 5 ani, iar biletul de intrare costă 9 lei.

Tolkien Reading Day, ediția a VIII-a, este evenimentul care se desfășoară la Biblioteca Astra și despre care puteți citi aici.

Damen- Vals” se joacă sâmbătă seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Este un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu, durează aproximativ o oră, iar biletul de intrare costă 10 și 15 lei.

Săptămâna Europeană a Mobilității este sărbătorită vineri și la Sibiu. În centrul orașului va fi interzisă circulația mașinilor, iar parcările de aici vor deveni scene de spectacol. Ce au pregătit organizatorii citiți aici.

La Biserica Evanghelică va avea loc duminică, începând cu ora 18, un concert de orgă susținut de Gilles Leyers. Intrarea costă 10 RON pentru adulți. Pentru studenți, seniori și copii până la 12 ani, biletul costă 5 RON. Inclusă este și o urcare în turnul bisericii.

Evenimentele de week-end se încheie la Teatrul Radu Stanca, unde duminică, de la ora 19, se joacă spectacolul ”Sunt o babă comunistă” în regia lui Mariana Mihu Plier. Durează o oră și 10 minute, iar biletele costă 10 și 15 lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu