continental face angajări la fabrica din sibiu. ce posturi sunt vizate

Din cele 250 de locuri de muncă, 90 se adresează celor cu studii superioare, respectiv inginerilor care să lucreze în cea mai mare fabrică din Zona Industrială Vest a Sibiului.

Compania Continental Automotive Systems, subsidiara locală a concernului ger­man Continental, are disponibile în prezent 250 de locuri de muncă pentru locaţia de la Sibiu, cele mai multe joburi fiind pentru operatori montaj linii automate (138), dar şi pentru ingineri (90), conform calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu.
La finalul lunii august, Continental avea 3.800 de oameni în locaţia de la Sibiu, dintre care 1.000 erau angajaţi ai centrului de in­ginerie. În următorii ani, la Sibiu va fi construită o nouă clădire destinată activităţii de cercetare şi dezvoltare, for­mată din birouri şi laboratoare cu o su­pra­faţă de aproximativ 12.000 mp, urmând să fie angajaţi aici încă aproximativ 1.000 de oameni, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii Continental.

Ultima oră

Comentariul meu