șoferi din vâlcea și prahova prinși că șofau la sibiu cu mașini fără drept de circulație în românia

Două mașini care deși erau înmatriculate, nu aveau dreptul să circule pe teritoriul României, au fost oprite de polițiști în trafic, în județul Sibiu. Nu aveau dreptul, pentru că plăcuțele de înamtriculare erau provizorii, așa că șoferii lor s-au ales cu dosar penal.

În data de 20 septembrie, în jurul orei 10,45, pe DN 1, în afara localităţii Scoreiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un şofer în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Prahova.
Autovehiculul, înregistrat provizoriu în alt stat, nu are dreptul de a fi condus pe teritoriul României, astfel încât poliţiştii au întocmit pe numele şoferului dosar penal de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înregistrat în alt stat şi care nu are dreptul de circulaţie în România.

În aceeaşi situaţie a fost surprins un alt conducător auto, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, care, în data de 20 septembrie, în jurul orei 19,30, a condus un autoturism pe DN 7, în localitatea Tălmaciu II.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul nu poate fi pus în circulaţie pe teritoriul României, având aplicate plăcuţe cu număr provizoriu de circulaţie, eliberate de alt stat decât România.
Astfel, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înregistrat în alt stat şi care nu are dreptul de circulaţie în România.

Ultima oră

Comentariul meu