video - pavilionul central de la spitalul de psihiatrie a intrat în modernizări. cj sibiu face investiția
Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” Sibiu

Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” Sibiu, aflat sub autoritatea Consiliului Judeţean Sibiu, beneficiază în acest an de o investiţie majoră la pavilionul central, clădire ce datează din anul 1860.

Lucrările vizează etajul I al clădirii centrale, instalaţiile din întreaga clădire (apă, canal, electricitate, termice), faţadele integral, precum şi schimbarea învelitorii (a acoperişului).
Graţie fondurilor alocate de către Consiliul Judeţean Sibiu, Spitalul de Psihiatrie a demarat lucrările la obiectivul „Reabilitare şi modernizare pavilion central”. Conducerea Consiliului Județean Sibiu apreciază sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu pentru promptitudinea cu care a răspuns în vederea emiterii autorizației de construire.
Contractul de execuţie a fost semnat cu firma BMT Trans Construct SRL, fiind în valoare de 2.973.993 lei. Termenul de finalizare a lucrărilor este șase luni.
Directorul medical al spitalului, dr. Ciprian Băcilă, precizează că Secția Psihiatrie I, aflată în renovare, deservește Spitalul de Psihiatrie în preluarea patologiei de psihoze bărbați, atât din interiorul județului Sibiu, cât și din județele limitrofe, fiind o secție importantă datorită faptului că o foarte mare parte din patologia acută care ajunge la camera de gardă este repartizată și tratată pe această secție. Dr. Ciprian Băcilă este convins că după renovarea secției condițiile de tratament și de cazare vor fi foarte bune pentru pacienți, iar condițiile de muncă pentru personalul care deservește această secție vor cunoaște îmbunătățiri semnificative.

Preocuparea pentru sănătatea sibienilor rămâne o prioritate pentru Consiliul Județean Sibiu, o dovadă fiind și această investiţie de la Spitalul de Psihiatrie.

Ultima oră

Comentariul meu