video foto ambulanță vandalizată de un bărbat nebun la rășinari. poliția l-a imobilizat

Un bărbat de 35 de ani din Rășinari a distrus geamurile unei ambulanțe care s-a deplasat în comună după ce tot el a solicitat ajutor. Acesta a fost dus până la urmă la Spitalul de Psihiatrie.

O salvare de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu fost vandalizată de un bărbat care a solicitat ajutor medical. Când au ajuns la fața locului medicii au constatat că bărbatul nu are nici o urgență, dar acesta a devenit recalcitrant. Omul cunoscut cu probleme psihice, a început să arunce cu bolovani în geamurile ambulanței. video foto ambulanță vandalizată de un bărbat nebun la rășinari. poliția l-a imobilizatSperiați, cei de pe ambulanță au solicitat ajutor de la poliție, iar la fața locului au ajuns și oamenii legii. Bărbatul recalcitrant a fost imobilizat până la urmă și apoi a fost dus și internat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu.
”Bărbatul solicitase echipajul, iar când medicii au constatat că acesta nu are, de fapt, nicio urgenţă medicală, s-a enervat şi cu pietre a spart geamurile, parbrizul, luneta ambulanţei, dar şi capota”, a declarat Elena Welter de la iPJ Sibiu.

YouTube video

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Ultima oră

Comentariul meu