live video – dezastrul de după cutremurul de 7,1 grade în mexic. cel puțin 40 de oameni au murit

Capitala statului Mexic, Ciudad de Mexico, a fost zguduită cel mai tare de un cutremur avut loc marți. Cel puțin 40 de oameni au murit.

Un cutremur de 7,1 grade a fost resimţit la Ciudad de Mexico, marţi, ziua în care capitala marchează un seism din 1985 soldat cu pagube importante, relatează The Associated Press. Cel puţin 40 persoane au murit în urma cutremurului de 7,1 care s-a produs în sudul Mexicului şi care a provocat prăbuşirea a numeroase clădiri în capitala Ciudad de Mexico, dar şi în alte oraşe, informează The Guardian, citat de News.
Cel puţin 40 de persoane au murit în urma cutremurului de 7,1 care s-a produs în sudul Mexicului şi care a provocat prăbuşirea a numeroase clădiri în capitala Ciudad de Mexico, dar şi în alte oraşe, informează The Guardian. Un nou bilanţ provizoriu anunţat de autorităţi indică cel puţin 40 de morţi.

Guvernatorul statului Morelos, Graco Ramírez, a publicat un mesaj pe Twitter în care susţine că cel puţin 42 de oameni şi-ar fi pierdut viaţa în această regiune.

Alte cinci persoane decedate au fost raportate în statul Mexico, primarul capitalei Ciudad de Mexico anunţînd că cel puţin 20 de clădiri s-au prăbuşit în oraş.

Ultima oră

Comentariul meu