interstar sibiu merge la un super turneu. fc liverpool printre adversare

Numele Sibiului se regaseste alaturi de nume importante ale fotbalului european pe tabloul turneului Albim Cup 2017 ce se va desfasura la Praga in perioada 23-24 septembrie.

Competitia este rezervata juniorilor nascuti in anii 2001-2002 , la ea participand nume importante precum : Liverpool, Karpaty Lvov, Hertha Berlin, FC Nurnberg, SlaviaPraga etc.
Delegatia clubului sibian, formata din 16 jucatori, condusa de pe banca tehnica de Caius Bara (antrenor principal), Ioan Bulea (antrenor secund) si Dorin Zotinca (coordonator tehnic) va pleca joi dimineata spre Cehia.
Este pentru prima data in istoria fotbalului juvenil sibian cand o echipa participa la un asemenea turneu puternic, care reuneste doar academii de fotbal si cluburi reprezentand campionate deosebite din Europa, unele dintre ele participante in cupele europene.
„Este o onoare pentru clubul nostru sa fim participanti la acest turneu de elita!Aceasta invitatie este ca o recunoastere a valorii clubului INTERSTAR SIBIU pe plan national, prin rezultatele bune obtinute in ultimii ani de antrenorii nostrii la diferite categorii de varsta!
Cu aceasta ocazie vom vedea care este nivelul nostru de pregatire la 2002 comparativ cu echipele de mai sus toate fiind la nivel de ACADEMIE DE FOTBAL. De asemenea incercam prin actiuni de acest fel sa crestem nivelul pregatirii copiilor si juniorilor nostrii sibieni pt a furniza cat mai multi jucatori echipei noastre fanion a orasului AFC HERMANSTADT cu care INTERSTAR colaboreaza deja cu succes. Suntem pe deplin convinsi ca actiunea va fi benefica si utila clubului nostru FC INTERSTAR SIBIU!”, spune Zotinca.

Ultima oră

Comentariul meu