cartoful sărbătorit printr-un meniu special la palatul brukenthal avrig

Sibienii și nu numai sunt invitați să participe la o adevărată sărbătoare culinară dedicată cartofului. Se întâmplă la Palatul Brukenthal din Avrig, începând din 25 septembrie.

Frumosul palat din Avrig, cunoscut ca fiind și Edenul Transilvaniei, vă invită să sărbătoriți împreună cu cei de acolo cartoful. ’’Vă invităm să degustați meniul de cartofi începând de luni 25 septembrie numai la Palatul Brukenthal din Avrig’’, spun cei de aici.
Practic vorbim de un meniu pe bază de cartof, mai altfel decât îl găsiți în clasicele restaurante de pe la noi.cartoful sărbătorit printr-un meniu special la palatul brukenthal avrigPuteți să savurați supă cremă de cartofi cu hrean, gnocchi cu spanac de toamnă în sos de smântână sau un trio de cartofi – gratin cu roșii uscate, cartofi copți cu caffe de Paris, chifteluțe de cartofi cu creme fresh. La final trebuie să gustați clătitele din cartofi cu chutney de prune. Un meniu complet costă 29 de lei de persoană.

Oferta este disponibilă de luni până vineri pentru minim 2 persoane cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 0726234417, email: office@palatulbrukenthalavrig.ro sau via facebook.

Ultima oră

Comentariul meu