video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie

Apelul lui Cristian Pomohaci împotriva caterisirii a început. Fostul preot a ajuns la Mitropolia Sibiu cu cinci minute înainte de ora 9, atunci când era programată începerea ședinței prezidate de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

Pomohaci a venit într-o mașină înamtriculată în județul Cluj, cu numărul DUH. Peste 100 de susținători ai fostului preot au venit la Sibiu pentr a fi aproape de el. Spun în continuare că Pomohaci este nevinovat, și sunt recalcitranți cu reprezentanții presei.

Jandarmii sibieni su venit și ei l Mitropolie pentru a fi siguri că lucrurile nu degenerează.

 

video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie

video foto - cristian pomohaci a ajuns la sibiu pentru judecată. au venit și peste 100 de susținători la mitropolie

Se estimează că judecata lui Pomohaci o să dureze în jur de două ore.

 

Ultima oră

Comentariul meu