trei sibieni reținuți pentru tâlhărie în zona gării din sibiu
Foto Arhivă

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au luat măsura reținerii față de trei sibieni cu vârsta de 25, 30, respectiv 41 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în data de 18 septembrie, în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, în zona Gării CFR, un echipaj de intervenție al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a imobilizat trei bărbați care tulburau ordinea și liniștea publică în zona amintită. În timpul legitimării persoanelor în cauză, echipajul de jandarmi a fost sesizat de către un alt bărbat despre faptul că cei trei i-au sustras telefonul mobil cu câteva minute în urmă.

În baza sesizării, cei trei sibieni au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde, după verificările efectuate, s-a luat măsura reținerii celor trei, urmând ca, în data de 19 septembrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ultima oră

Comentariul meu