shopping city sibiu îi prezintă în avanpremieră pe piloții concurenți la raliul sibiului

Anul acesta, Shopping City Sibiu este partenerul evenimentului Raliul SibiuluiUniCredit Leasing 2017, o competiție care îi provoacă pe toți piloții participanți la un traseu spectaculos.Pasionații de curse automobilistice vor putea participa, pe 20 septembrie, la avanpremiera evenimentului ce îl va avea ca invitat special pe Mihai Leu, campion național de raliuri.

Cu ocazia celei de-a doua ediții a Raliului SibiuluiUniCredit Leasing 2017, organizată de Clubul Sportiv „Aria pentru Sport”, principalul centru comercial din Sibiu găzduiește miercuri, 20 septembrie,între orele17:00-19:00,întâlnirea dintre piloții sibieni și toți cei care sunt pasionați de raliu.Vizitatorii îl vor putea cunoaște pe Mihai Leu, primul campion mondial al României în boxul profesionist și campion național de raliuri.La avanpremieră vor mai fi prezenți piloții sibieni Rares Tomiță, Csegey Levente,Gigi Badea și Călin Bucur.

Faniivor avea parte de o sesiune foto cu invitații și vor putea primi autografe din partea acestora. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi expuse autoturismele participante la cursă, alături de care vizitatorii își vor putea facepoze. Cursa se va ține între 6 – 7 octombrie și va avea un traseu de peste 110 kilometri în zona Păltinișului, dar și în alte zone pitorești din apropiere. Una dintre cele mai așteptate probe se va desfășura pe un traseu extrem de spectaculos, aflat chiar în zona centrală a Sibiului, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18:00. Spectatorii sunt invitați să asiste la întâlnirea de dinaintea marelui raliu.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 este organizat pentru al doilea an consecutiv de Clubul Sportiv „Aria” și este, spre deosebire de celelalte edtiții, o provocare mai mare, prin faptul că este ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție, iar probele stabilite se vor desfășura în zone importante din punct de vedere cultural.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu