doi condamnați la închisoare ridicați de polițiștii sibieni și duși la pușcărie

Polițiștii din Mediaș și Avrig au găsit doi bărbați care erau căutați pentru a fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei. Unul dintre ei este condamnat pentru înșelăciune în formă continuată, iar celălalt pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii medieșeni au prins și identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Avrig au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în orașul Avrig, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală, faptă săvârșită în cursul anului 2013.
Cei doi bărbați se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu