Șoferul vinovat de accidentul mortal de la Păuca RĂMÂNE în AREST preventiv

Magistrații sibieni au acceptat cererea poliției de reținere în arest prevenitiv pentru următoarele 30 de zile a lui Datcu Daniel din Păuca. Tânărul era la volanul mașinii ce s-a răsturnat duminică dimineață, și în urma accidentului au murit alți doi băieți.

Datcu Daniel va petrece cel puțin următoarele 30 de zile în arestul IPJ Sibiu. Cererea de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului, a fost acceptată.
Reamintim că Datcu Daniel a fost la volanul mașinii care s-a răsturnat duminică dimineață la intrarea în Păuca, iar în urma accidentului doi tineri au murit.
VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE LA PĂUCA

Familia în stare de șoc
Daniel Datcu, de meserie zidar în comuna Poiana Sibiului, a purtat o discuție cu mama lui chiar cu câteva ore înainte de groaznicul accident în urma căruia doi tineri din județul Alba au murit. Mama lui a încercat să îl oprească și să îl facă să nu plece cu mașina de acasă, dar a fost în zadar.Șoferul vinovat de accidentul mortal de la Păuca RĂMÂNE în AREST preventiv ’’Mi-a spus că merge el cu mașina numai până la intrare în Roșia și de acolo vine Alin (n.r. – unul dintre cei decedați). Nu l-am putut opri și a plecat. Ieri la cinci dimineață a sunat poliția la ușă ca să îmi ceară actele mașinii…’’, a povestit Emilia Datcu, mama șoferului aflat la volan în momentul producerii accidentului.
VEZI AICI TOATĂ DECLARAȚIA MAMEI ACESTUIA
Polițiștii au stabilit că pe lângă faptul că Daniel Datcu era băut (alcoolemie de 0.84 mg/l in aerul expirat), acesta nu avea nici permis de conducere.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu