dezvăluiri - mama tânărului care și-a ucis doi prieteni la păuca e în stare de șoc. detalii neștiute de nimeni

Tânărul de 20 de ani (foto) reținut de poliție pentru că s-a urcat băut la volan și a făcut accident în weekend la Păuca, iar doi oameni au murit din cauza lui, regretă ceea ce s-a întâmplat. Mama acestuia este și ea în stare de șoc.

Daniel Datcu, de meserie zidar în comuna Poiana Sibiului, a purtat o discuție cu mama lui chiar cu câteva ore înainte de groaznicul accident în urma căruia doi tineri din județul Alba au murit. Mama lui a încercat să îl oprească și să îl facă să nu plece cu mașina de acasă, dar a fost în zadar. ’’Mi-a spus că merge el cu mașina numai până la intrare în Roșia și de acolo vine Alin (n.r. – unul dintre cei decedați). Nu l-am putut opri și a plecat. Ieri la cinci dimineață a sunat poliția la ușă ca să îmi ceară actele mașinii…’’, a povestit Emilia Datcu, mama șoferului aflat la volan în momentul producerii accidentului.
VEZI ȘI: FOTO – Cine este șoferul care a ucis doi oameni la Păuca. Era mort de beat și fără permis
Alți doi frați i-au povestit mamei că s-au întâlnit cu Daniel în Roșia și acesta le-ar fi zis că rămâne la un prieten. Unul dintre cei care s-au aflat în mașina groazei în momentul în care s-a petrecut accidentul, i-a povestit mamei lui Daniel că s-au întors la Păuca să ia ceva și că el ar fi condus. La revenirea în Roșia însă Daniel nu l-a mai lăsat pe Alin și s-a suit el la volan. Câteva minute mai târziu, într-o curbă, aburii alcoolului și-au făcut efectul, iar șoferul care băuse bine, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. Au murit doi prieteni aflat în mașină.
VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE LA PĂUCA
Regretă ce s-a întâmplat
Mama lui Daniel a povestit că fiul ei a vorbit cu tatăl lui după accident. ’’A vorbit soțul meu cu el. E în stare de șoc. Tot repeta într-una că nu a vrut să se întâmple așa ceva. Erau prieteni de mici..’’, a mai povestit mama tânărului care s-a urcat beat la volan. Daniel provine dintr-o familie cu cinci copii și mai are doi frați de 15 și 19 ani, dar și două surori de doi și cinci ani.
’’Nu am reușit să vorbesc cu el și nici nu știu de ce are nevoie… Nu am vorbit nici cu părinții băieților, dar e necaz mare și pierdere mare pentru toată lumea… Era prieten de mic copil cu cei care au murit…’’, a mai povestit femeia, vizibil și ea afectată de tragedie.
VEZI ȘI: Ucigașul din accidentul cu doi morți de la Păuca, reținut și băgat în arest de poliție
Pus pe scandaluri
Oamenii din Păuca spun că Daniel nu era tocmai ușă de biserică. ’’Din auzite știu și eu că nu era chiar liniștit… Se mai bătea prin sat… Părinții se descurcă mai greu, dar își văd de treabă și sunt muncitori…’’, a mai povestit o femeie din Păuca.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce face omul cu mâna lui… se numeşte lucru manual. Ca să stai într-o maşină condusă de un idiot şi beat şi fără permis înseamnă să-ţi semnezi de bunăvoie sentinţa la moarte.