FOTO – Rășinari așa cum nu l-ai văzut niciodată. Pozele sunt impresionante

Comuna Rășinari a găzduit în ultimele două săptămâni fotografi și pictori ce au surprins comuna în cele mai frumoase ipostate. Acțiunea sprijinită de Asociația de Înfrumusețare a Orașului Sibiu a culminat cu vernisajul expoziției din weekend-ul trecut.

Zece fotografi profesioniști și tot atâția elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și pasionați de pictură au bătut la pas Rășinariul pentru a descoperi frumusețile acestei comune, surprinzându-le în fotografii și picturi originale. Tabăra de fotografie desfășurată în cadrul Școlii de Vară de fotografie de la Rășinari a fost condusă de cunoscutul fotograf sibian, Daniel Bălțat, iar cea de arte plastice de profesorul Florin Viorel.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1564467750285709.1073741834.266592580073239&type=1&l=84b52f11db

Expozanți fotografie: Adrian Crapciu, Ana-Maria Nichitelea, Andrei Peleanu, Cătălin Craioveanu, Dancu Nicolae, Diana Hancu, Gabriela Enache, Gabriela Oancea, Iulia Micu, Ivănuț Alexandra.
Expozanți arte plastice: Ana Postolachi, Andrei Stoian, Claudia Mărgărita, Daria Ilovan, George Șandru, Marius Soaită, Raluca Curecheriu, Raluca Pătruțiu, Ștefania Slătculescu.

Expoziția de fotografie și pictură “Rășinari în imagini” a avut vernisajul sâmbătă, 16 septembrie la Primăria comunei Rășinari. Acțiunea a fost inițiată și realizată de Asociația de Înfrumusețare a Orașului Sibiu (AIOS) cu sprijinul financiar al comunei Rășinari.

Ultima oră

Comentariul meu