Avrigeni prinși la furat de lemne. Poliția le-a făcut dosare penale
Foto Arhivă

Duminică dimineața poliţiştii din oraşul Avrig împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Izvorul Florii Avrig au organizat şi desfăşurat o acţiune specifică de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori pe raza localităţii Bradu.

Cu această ocazie, în jurul orei 09,30, în zona împădurită de pe raza localităţii Bradu, poliţiştii au surprins doi bărbaţi care încărcau material lemnos într-un microbuz.
După legitimarea şi identificarea celor doi, s-a stabilit că este vorba despre doi tineri cu vârsta de 21, respectiv 22 de ani, domiciliaţi în oraşul Avrig.

În autoutilitară, dar şi în apropierea locului în care a fost depistată maşina, au fost găsiţi mai mulţi buşteni de diferite dimensiuni, de esenţă fag şi carpen, în cantitate aproximativă de 2 m3.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că materialul lemnos provenea din tăieri ilegale astfel încât, pe numele celor doi avrigeni au fost întocmite dosare penale de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori, respectiv furt de arbori. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Izvorul Florii Avrig spre valorificare.

Cercetările sunt continuate la nivelul poliţiei Oraşului Avrig.

 
 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dacă era un tir care căra pentru magnatul austriac poliţiştii fugeau de mâncau pământul. I-au prins pe găinarii ăştia ca să raporteze că au şi ei activitate.