sibian prins de poliție cu un transport ilegal peste 300 de litri de alcool

Un bărbat de 48 de ani din Mediaș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliția din orașul mureșean Târnăveni, că transporta alool fără acte.

Un bărbat, din județul Sibiu, a fost depistat de polițiști, în timp ce transporta 300 de litri de alcool, fără documente legale, anunță Agerpres. la data de 16 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târnăveni au oprit în trafic, în localitatea Gănești, județul Mureș, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din Mediaș, județul Sibiu.
În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul transporta 300 de litri de lichid cu miros puternic de alcool, în recipiente de plastic, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.
Cantitatea de alcool a fost confiscată, fiind luate probe pentru a fi trimise Direcției de Sănătate Publică Mureș, în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii investigarea criminalității economice au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal, pentru infracțiunea de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere și vinuri, peste 300 litri. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu