iohannis: sunt profund marcat de evenimentele dramatice de azi. condoleanțe familiilor

Șeful statului a transmis duminică seară un mesaj public prin care își exprimă regretul profund față de faptul că opt oameni au pierit în Timiș și Bistrița Năsăud după furtunile de duminică seară.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în care arată că este profund marcat de evenimentele dramatice din vestul ţării, transmite condoleanţe familiilor victimelor, multă sănătate persoanelor rănite şi precizează că autorităţile trebuie să gestioneze cât mai eficient situaţia.iohannis: sunt profund marcat de evenimentele dramatice de azi. condoleanțe familiilor„Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în cursul acestei zile în vestul ţării, unde, în urma unor furtuni puternice, mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, alte zeci au fost rănite şi s-au înregistrat daune materiale semnificative. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi multă sănătate tuturor celor care au fost răniţi în aceste tragice circumstanţe”, afirmă preşedintele.iohannis: sunt profund marcat de evenimentele dramatice de azi. condoleanțe familiilor
Klaus Iohannis mai precizează că „autorităţile au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situaţie de criză”.
CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO – Furtuni violente în Timiș și Bistrița. Opt oameni morți și alți 67 răniți
Opt oameni au murit
Opt persoane au murit şi alte 67 sunt rănite în urma furtunii care s-a înregistrat în vestul şi nordul ţării. Cinci decese s-au înregistrat în Timiş, două în Bistriţa-Năsăud şi unul în staţiunea arădeană Moneasa. În Maramureş, pompierii au coborât din telescaunul blocat în staţiunea Suior un bebeluş de trei luni cu hipotermie şi un copil de 4 ani şi se îndreaptă la cota 1000 pentru a acorda îngrijiri unei perosoane inconştiente.

Ultima oră

Comentariul meu