foto - cabina selfie mirror photobooth face furori la foodie - street food cuisine. te așteptăm pe cetății!

Foodie – Street Food Cuisine îți oferă pe lângă festinul culinar și concertele de calitate și posibilitatea să faci fotografii alături de prieteni și să le iei ca amintire acasă.

Dacă ajungi la ’’Foodie – street food cuisine’’ pe strada Cetății, nu uita să treci și pe la cabina foto ’’Selfie Mirror Photobooth’’. În fiecare zi după ora 18.00, cabina foto care îmbină perfect distracția și zâmbetele cu tehnologia de ultima generație îți permite să imortalizezi cele mai faine momente în colajele ce sunt printate instant și poți să le iei acasă pentru o amintire fără egal de la ’’Foodie – street food cuisine’’.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1751619445138888.1073742030.1520373398263495&type=1&l=ea2ab8e9c0

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO – Atmosferă faină și mâncare bună la Foodie. E musai să ajungeți pe strada Cetățiifoto - cabina selfie mirror photobooth face furori la foodie - street food cuisine. te așteptăm pe cetății!Duminică, ultima zi la Foodie
Gurmanzii sunt așteptați și duminică să participle la Foodie – street food cuisine. Preparatele pregătite de Meat Busters, Coț Coț pe Roți, La Finca Alioli, Drunken Squid, Jernoiu BBQ, Switch.Eat și Das Grillmobil, Naked Potatos, Delicii pe Roți, Mr. Cannoli Sucre, Bicyclet Coffee și Prosecco Street, vă așteaptă pe strada Cetății.foto - cabina selfie mirror photobooth face furori la foodie - street food cuisine. te așteptăm pe cetății!
Seara de la ora 18.00 pe scenă o să fie DJ Camp Sauvage, iar de la 20.15 concertează Yelllow. foto - cabina selfie mirror photobooth face furori la foodie - street food cuisine. te așteptăm pe cetății!Pe aceeiași scenă din parcul Cetății, începând cu ora 21.30, cei de la Sarlamele Reci promit un recital de zile mari.

Ultima oră

Comentariul meu