rulota care face furori la foodie - street food cuisine pe cetății. calamarii de la drunken squid sunt demențiali (foto video)

Încă nu ai gustat calamarii de la Drunken Squid??? E de înțeles, e abia a doua zi din Foodie Street Food Festival. Dar dacă nu treci pe la mașinuța lor înseamnă că nu știi ce pierzi.

Ai putea pierde niște calamari din Italia și Grecia, prăjiți pe loc într-o crustă de făină din grâu dur, cu sare și usturoi. Ți se servesc cuo pastă de ardei copți și piri piri, puțin picantă.
”Ideea cu calamarii ne-a venit nouă, celor trei asociați, după o călătorie în Italia. Ne-a plăcut gustul, ideea, așa că am pus-o în practică. Noi făceam deja burgeri, așa că trecerea la calamari nu a fost grea”, spun băieții din mașinuța Drunken Squid. rulota care face furori la foodie - street food cuisine pe cetății. calamarii de la drunken squid sunt demențiali (foto video)

Ei sunt din București, iar dacă nu îi găsiți pe la vreun festival prin țară, o să îi găsiți în Capitală, într-un punct fix. rulota care face furori la foodie - street food cuisine pe cetății. calamarii de la drunken squid sunt demențiali (foto video)Până atunci însă mergeți la Foodie pe strada Cetății, ca să prindeți măcar o porție din cele 400 de kilograme de calamari puse la bătaie.rulota care face furori la foodie - street food cuisine pe cetății. calamarii de la drunken squid sunt demențiali (foto video)

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO – Atmosferă faină și mâncare bună la Foodie. E musai să ajungeți pe strada Cetății

Urmăriți mai sus imagini de la Foodie – street food cuisine, pe strada Cetății.

 

Ultima oră

Comentariul meu