tânără din mediaș violată pe un câmp la târnava. violatorul a fost reținut de poliție
foto: arhivă

O femeie în vârstă de 28 de ani a trăit clipe de groază în noaptea de joi spre vineri. Tânăra a fost violată pe un câmp din Târnava Mare de către un bărbat din Mediaș.

La data de 16 septembrie a.c., doi bărbați au fost arestați preventiv, unul dintre ei fiind cercetat pentru infracțiunea de viol, celălalt, pentru infracțiunea de furt calificat. La data de 14 septembrie, ora 03,30, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopții 13 spre 14 septembrie, o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Mediaș, a fost victima infracțiunii de viol.
În fapt, în data de 14 septembrie, în jurul orei 00,00, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Mediaș, a acceptat transportul către casă din partea a patru persoane necunoscute care se aflau într-un autoturism. Victima a fost transportată până la intrarea în localitatea Târnava, unde, pe un teren viran, trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât, iar în auto a rămas al patrulea care a forțat victima să întrețină raporturi sexuale, după care a transportat-o la domiciliu.
În urma declarațiilor victimei și a probatoriului administrat, în data de 14 septembrie, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în satul Motiș, față de care s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu