o mașină, doi sibieni, patru dosare penale

Polițiștii rutieri au depistat pe strada Nicoale Teclu, la volan, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Gura Râului, care conducea o autoutilitară transport marfă deși nu deține permis de conducere. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehiculul nu este înregistrat sau înmatriculat.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, respectiv, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Totodată, proprietarului autoutilitarei, consătean cu șoferul, în vârstă de 28 de ani, i s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințare a autovehiculului unei persoane despre care se cunoaște că nu deține permis de conducere, respectiv punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De unde 4 dosare penale ? Eu vad doar 2 in stirea prezentata de voi .. Conducere fara a poseda permis de conducere si incredintarea unui autovehicul .