video foto - regele dorin cioabă panicat după percheziții: ”m-am speriat de maimuțele astea. soția e învinuită”

Polițiști și procurori, însoțiți de mascați au descins miercuri dimineața la locuința Regelui Dorin Cioabă. Soția acestuia, Sighișoara este de fapt cea vizată de ancheta în dosarul de evaziune fiscală.

CITEȘTE AICI ACUZAȚIILE CARE SE ADUC SIGHIȘOAREI CIOABĂ

Dorin Cioabă spune însă că firmele soției sunt de mulți ani în faliment, așa că nu are legătură cu acuzațiile care i se aduc. ”E vorba de o firmă cu care a lucrat soția mea la Strehaia, am cumpărat niște marfă de la ei. Ei îi verifică pe aia și au venit la noi să…eu nu am treabă, numai soția este învinuită că a colaborat cu acei oameni. Nu au ridicat nimic pentru că nu au avut ce să ridice. Firma soției este în faliment de 10 ani aproape, falimentul este aproape de terminare”, a declarat Dorin Cioabă după terminarea perchezițiilor de la domiciliul său.
VEZI AICI MAI MULTE FOTO DE LA PERCHEZIȚII
Regele Cioabă acuză felul în care au acționat polițiștii. ” Soția mea a fost citată în data de 8, noi în data de 8 am avut serbare și ea nu a putut să meargă și au venit cu mascații, tipic poliției care acționează și organele de crecetare înțeleg să facă circ. Noi suntem o familie de infractori… M-au luat prin surprindere, normal, am și diabet, mi-au bătut la ușă, m-am speriat când am văzut maimuțele astea.”, a spus Dorin Cioabă.
video foto - regele dorin cioabă panicat după percheziții: ”m-am speriat de maimuțele astea. soția e învinuită”
Dorin Cioabă a însoțit-o la audieri pe soția lui în calitate de apărător. ”Eu mă duc în calitatea mea de avocat, de jurist, să o apăr pe soția. Eu nu am niciun fel de problemă. Nu au ridicat nimic pentru că nu au avut ce să ridice. Am colaborat cu firma asta, foarte bine, haideți să vedem.

YouTube video

Ce, n-avem voie, dacă am colaborat două firme de țigani există suspiciunea că țiganii au fraudat statul, să vedem de ce ne învinuiesc, le-am spus că nu am aici nimic, firmele sunt în faliment, e la mintea cocoșului să mai avem noi administrarea firmelor, nu mai avem administrarea firmelor. Sunt două firme verificate”, a spus Dorin Cioabă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ahahaha eu nu stiu care-i maimutza in cazxul de fatza mai rahatule.este cardiace domnu si are diabete din alea …..:))))))))