șoferi inconștienți la noi la sibiu - au băut și apoi s-au urcat la volan
Foto Arhivă

Polițiștii de la rutieră au găsit în trafic doi șoferi băuți bine. I-au oprit, iar după testarea cu aparatul etilotest le-au întocmit dosar penal.

*În data de 12 septembrie, în jurul orei 11,55, pe strada Ştefan cel Mare din Municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au identificat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.
Şoferul, sibian în vârstă de 38 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

*În data de 13 septembrie, în jurul orei 01,00, poliţiştii Secţiei Rurale 6 Orlat, au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localităţii Gura Râului de către un localnic în vârstă de 42 de ani.
La verificarea alcoolscopică, rezultatul testării a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Ultima oră

Comentariul meu