VIDEO FOTO S-au lansat Iphone 8, Iphone 8 Plus și noul Iphone X. Ultimul are un ecran revoluționar

Apple a lansat marți seară noile sale terminale. Dacă în cazul Iphone 8 NU se observă nici o diferență fizică față de generația a 7-a, noul terminal Iphone X seamănă foarte tare cu Samsung Galaxy S8Plus, mai ales în privința ecranului.

iPhone X nu are buton Home fizic, dispune de cameră duală, este rezistent la apă şi praf, are display „Super Retina” (2.436 x 1.125 pixeli, 458 ppi, suport HDR) şi pare cam gros, conform go4it.ro. Noul iPhone X dispune de funcţie tap to wake pentru pornirea ecranului. Pentru butonul de Home virtual utilizatorii trebuie să facă swipe în sus. Potrivit Apple, noul sistem FaceID este atât de sigur încât există o şansă într-un milion ca cineva să îl poată păcăli. VIDEO FOTO S-au lansat Iphone 8, Iphone 8 Plus și noul Iphone X. Ultimul are un ecran revoluționarÎn imaginea de mai jos vedeţi cum sunt dispuşi senzorii de pe partea frontală. Potrivit Apple, noul sistem FaceID este atât de sigur încât există o şansă într-un milion ca cineva să îl poată păcăli. Totuşi, la primul demo făcut pe scenă sistemul nu a funcţionat de două ori, iar reprezentantul Apple a trebuit să introducă parola. Cei de la go4it.ro spun că tocmai testează un Galaxy Note 8, iar sistemul de recunoaştere facială funcţionează impecabil pe modelul Samsung. VIDEO FOTO S-au lansat Iphone 8, Iphone 8 Plus și noul Iphone X. Ultimul are un ecran revoluționar

Cel mai ieftin iPhone X va costa 999 de dolari, cum ne aşteptam. Precomenzile vor începe abia peste şase săptămâni. Camera duală de pe iPhone X dispune de senzori de 12 MP (f/1.8 şi f/2.4). La fel ca pe Galaxy Note 8, ambele camere de pe spate (wide şi telephoto) dispun de stabilizare optică a imaginii. Potrivit Apple, autonomia bateriei este cu două ore mai ridicată decât cea a iPhone 7. iPhone X include, de asemenea, tehnologie de încărcare wireless.

Iphone 8 arată ca un Iphone 7
Noile smartphone-uri din seria iPhone 8 vor dispune de încărcare wireless, bazată pe popularul standard Qi. Mai mult, includ tehnologie Bluetooth 5.0 şi senzor TouchID. Cel mai ieftin iPhone 8 va costa 699 de dolari, iar cel mai ieftin iPhone 8 Plus 799 de dolari.

https://youtu.be/jt2OHQh0HoQ

iPhone 8 Plus dispune de cameră duală, care beneficiază acum de noi efecte. Utilizatorii se vor putea juca cu lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real. Funcţia se numeşte Portrait Lighting. Sunt prezentate capabilităţile de realitate augmentată ale iPhone 8, pe care, probabil, nu le va folosi (aproape) nimeni. Terminalele păstrează butoanele fizice Home şi au ecrane mai performante (includ funcţia True Tone de pe iPad Pro). VIDEO FOTO S-au lansat Iphone 8, Iphone 8 Plus și noul Iphone X. Ultimul are un ecran revoluționarDimensiunile ecranelor, care sunt tot LCD, au rămas neschimbate. Terminalele din seria iPhone 8 dispun de noi difuzoare stereo (cu 25% mai puternice decât cele de pe iPhone 7), un nou procesor hexa-core A11 Bionic (cu 25% mai rapid) şi cameră de 12 MP cu senzor nou, mai mare, şi stabilizare optică a imaginii.

Ultima oră

Comentariul meu