un sibian drogat a produs un accident pe mihai viteazu. a consumat hașiș

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce luna trecută a produs un accident rutier aparent banal pe Mihai Viteazu. Polițiștii au fost însă suspicioși vizavi de starea acestuia și au cerut un control medical, în urma căruia s-a dovedit că șoferul era drogat.

În data de 3 august, în jurul orei 07,00, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Mihai Viteazul, în apropierea intersecţiei cu Calea Dumbrăvii, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, două autoturisme intrând în coliziune pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers.
Conducătorului auto vinovat de producerea tamponării, sibian în vârstă de 24 de ani, i s-au recoltat probe în vederea stabilirii dacă în momentul producerii evenimentului se afla sub influenţa substanţelor stupefiante, rezultatul analizelor fiind pozitiv la haşiş.
Prin urmare, la data de 10 septembrie, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu